Vaspör környéki szállások, programok, látnivalók

útiterveim Belépés
Hétvégére
Következő nyaralásra
Egyszer megnézném

Magyarország » Zala megye » Vaspör  

Nyírfa Turistaszállás

útitervbe

Vaspör, Dózsa György út 7. - Térkép

  • Nyírfa Turistaszállás, Vaspör

  • Nyírfa Turistaszállás, Vaspör (2.kép)

  • Nyírfa Turistaszállás, Vaspör (3.kép)

Az Őrségi Nemzeti Park keleti szélén, a Zalai-dombság legészakibb részének völgyében bújik meg Velence apró falva. A ház ideális központ kirándulásokhoz, de éppúgy alkalmas erdei iskolák, nyelvi-, zenei- vagy edzőtáborok lebonyolítására, mint családi pihenésre vagy osztálykirándulásra.
Elhelyezés a 36 ágyas épületben. Szükség szerint pótágyazás, a hatalmas kertben sátorozás, függőágyakban alvás is lehetséges.
A házban 5 nagy hálószoba, valamint ebédlőnek vagy előadónak egyaránt megfelelő közösségi tér kapott helyet. A szálláshoz két különálló, többszemélyes zuhanyozó, valamint női ill. férfi vécéblokk tartozik. Étkezés rendelhető, grillezés, bográcsozás a kertben megoldható.
Megközelítés: vonattal Budapest felől Körmendig, vagy a zalaegerszegi vonalon Zalacsébig, onnan autóbusszal. Közúton: Zalaegerszeg felől a 76-os főúton Körmend felé, majd a zalacsébi lejáratnál Vaspör felé haladva. Budapestről a 8-as főúton Körmendig, onnan Zalalövő, majd Zalaháshágy irányába.

36 fős felújított házunk 1-2-3 napos osztálykirándulások, hosszabb táborozások, erdei iskolai programok lebonyolítására alkalmas. Az 1 hektáros kert sokféle szabadidős tevékenységre ad lehetőséget. A természeti adottságok, a helyi kézművesek és az Őrségi Nemzeti Park közelsége gazdag programválasztékot nyújt, amelynek összeállításában segítünk. Az udvar sátorozásra is alkalmas (50 fő).A szálláshely alig 45 km-re fekszik az osztrák határtól, (német nyelvi tábor szervezhető). Étkezés rendelhető. Fűtés van

Bővebben

Nyírfa Turistaszállás, Vaspör foglalás szobák, árak

1400-2500 Ft. Létszámtól és tartózkodási időtől függően változik. Egyedi ajánlatért forduljon hozzánk telefonon vagy e-mailen keresztül. A ház minimum 10 fő részvételével foglalható.

nem szükséges regisztráció

1 400 Ft

/1fő/1éj-től Lefoglalom

Házirend

Lemondás
- Igénybevételt megelőzően 45 nappal kötbérmentesen lemondható a szállás, 44-21 nap között a bruttó szállásdíj 20%-a, 20-8 nap között 50%-a, 7 napon belüli lemondás esetén 100%-a a kötbér mértéke. Létszámmódosításnál 10%-os változás megengedett.
 
Ez az oldal cookie-kat használ, hogy biztosítsa a legjobb felhasználói élményt. Rendben